Ads
Nfl Specialist Selections, Preditions, Develops & Gaming Traces 2024
September 22, 2024

Nfl Specialist Selections, Preditions, Develops & Gaming Traces 2024

A vadonatúj Commanders a 3. lépésből álló harmadik ATS, mert a Monsters – amelyben valószínűleg Tyrod Taylor vagy Daniel Jones kevesebb lesz, mint a szív- és érrendszer, ahol Saquon Barkley a hátsó pályán – valójában 1-5. Az új nyeremény javította Arizona 3-cuatro, definíciója a friss pub valójában jobb belül a széles körű felfedezni NFC Western jelennek meg. A szekción nem növekszik egyértelműen a kedvenc, ha heti 8 bevételt szerez, és 0,500-ba visszakapja, a vadonatúj Cardinals készen áll a sietség generálására a friss korona idején. A Minnesota megpróbálhatja megmenteni a négy online meccsen elért győzelmet a hétvégi napon a csapnivaló Arizona Cardinals ellen. Ez lehet az új legnehezebb kihívás, amellyel a vadonatúj csapat szembesült, mert a Philadelphia Eagles elleni heti 2 legyőzést, különösen, amikor a Vikings Sanctuary még nem kezdte meg, az elmúlt nap során vizsgálják.

  • És mindkét szervezet számára megnehezíti a helyzetet amellett, hogy potenciális értéken van, hogy néhány nap 7 NFL-válogatott legyen a sérülések beállítása.
  • Ez a vonal tulajdonképpen a Chargers – Step 1.5 (-110), ahogy elkezdtem, így ez a része, azonban jogosan ezért a vadonatúj Chargers lett a választás -2.5 (-120).
  • Ezen túlmenően meg kell találniuk azt a képességet, hogy az a-game-n belül is összeszedjenek, mintegy három meccset nyertek, amelyeken eddig tíz+ ponttal lemaradtak.
  • Stafford 5-1-es La Rams-je hatalmas, 16,5 pontos kedvencekkel próbálkozik a 0-6 Lions között.
  • Néhány másik tele, amely kezdetben csökkenőben volt, a vadonatúj Browns-Steelers tele van, és ez először a FanDuel 42,5-e alatt jelent meg, és 38,5-re csökkent.

Lehetőségük van arra, hogy szilárdabb hatalmat szerezzenek az új AFC Southern felett a Weekend-re, így valóban inspirációt kapnának, ha elmennének az it rendezvényére. A modell legerősebb 8. napjának NFL-válogatásai közé tartozik, hogy az új Colts (-3) védelme frissen elterjedt Arizonával szemben. Közvetlenül azután, hogy kilenc interceptiont dobott, 24 perc elteltével kirúgtak, és tizenegyszer fogsz egy bajnoki szegényt tépázni, Matt Ryan a Colts miatt kerülhetett volna kispadra az egykori Tx-sztár, Sam Ehlinger javára. A srác 11 446 yardot dobott, és te 94 touchdownt fogsz szerezni az ő közösségében Coloradóból, és akár 1903 métert is siettél, és 33 értékelést kapsz.

Bet at home bónuszok: Chiefs cuatro

Ha figyelembe vesszük, hogy egyszerűen csak 4-es lehet, akkor valószínűleg nem kell megdöbbentőnek lennie, hogy a Patriots csak 7 pontos választás a Jets felett. Mégsem, az új Jets a J-E-T-S, a Statement Belichick pedig továbbra is Bill Belichick, így találja meg a közönséget, hogy fogadjon, így beáll a sorba. Minimális több mint/alatt 43,5 a Ny Jets-The fresh The united kingdomt Patriots videojáték Foxborough-ban, Broncos-Browns és New Orleans Saints-Seahawks mellett. London nem volt túl szokványos a Dolphins számára a hétvégén, mert a korábban nyeretlen Jacksonville Jaguarst a Tottenham Hotspur Stadionban annak ellenére visszaesett, hogy a hátvéd Tua Tagovailoa legutóbb visszatért.

Jets +6 az Eagleshez képest

bet at home bónuszok

Végső soron Seth Walder és te Eric Moody megadja nekünk az utolsó besorolási lehetőséget, hogy birtokoljuk az összes online játékot. Amit szeretne tudni, az egyetlen helyen található, és segít abban, hogy megfelelő pozícióba kerüljön egy tele hétvégére, bet at home bónuszok távol az NFL-tevékenységektől. A Prop szerencsejáték megváltoztatja a fogadók vágyát a játék következményeitől, és Ön közvetlenül a szakemberekkel vagy szervezetekkel kapcsolatos online játékkövetkezményeket érinti. Semmilyen atlétika nem nyújt olyan nehéz kulcsú kellékeket, mint az NFL, amely számos kellékhelyet kínál minden videojátékhoz a napirendjéhez. A probléma a tartománykereséstől is távol áll, és ez arra a szokásra utal, hogy több fogadási webhelyet keresnek a legjobb áron.

Az első szezon edzője szereti Ekwonu-t, és a pár szükséglet erős működési kapcsolatot generál, hogy a hadműveleti hátvéd egyenes és egy darabból álljon. Egy másik Calanes meghökkent egyet, hogy valóban birtokba vegye Ekwonu-t, és próbálja meg elragadtatását a hátvéddel együtt, aki 2,7 másodperc alatt vagy csökkentette a baseballt. A Canales kis átjárója, időzítés-központú kellemetlen módszere részletekbarát. Az elmúlt évben Tristan Wirfs a profi Bowl fekvéssel lejjebb került, mint Canales órája. Ekwonu képes ehhez hasonló teljesítményt elérni, ezért az új közvetlen edző sértő hiedelmeivel együtt a fiatal fogantyú munkáját meghatározó évszakok egyesülnek.

Mi az a Fantasy Sporting DFS?

Egymás csapatának komoly igénye van a győzelemre, de ők a közös felállások helyett, ami mindig más komplett harapáshoz vezet. A legújabb Commanderek egy páros lépés három lépés 3 az Over/Below, míg a Creatures csak 1-5.A nagyon kora délutáni versenymeccs azonban tájékozott félrehozza az egymás közösségeit, kifejezetten a bűncselekmény miatt.

Néhány nap 7 Nfl szerencsejáték-válogatás, divat és lehet Stats Primer

A vadonatúj hármas Calvin Ridleytől, Christian Kirktől és talán Evan Engramtól, valamint Travis Etienne beugró ereje túlzó volt a 49ersen. Íme az összes tanulmányunk a néhány nap 8 NFL szorzóiról és a szerencsejátékokról a legnagyobb NFL-játékos internetes oldalainkról. A tapasztalat az volt, hogy a Buffalo Costs kitartott, hogy nagy benyomást keltsen a friss Tampa Bay Buccaneersben a Thursday Nights Activities 8. napjának nyitányán. És amikor Watson átveszi a pályát, a Cleveland biztosan megkapja a haladó hátvédet és a magasabb biztonságot is a meccsen belül, tehát ez egy nagyszerű fogadás a győzelemhez.A friss Browns védelme 12 hónapig szakértő volt, különösen a múlt heti 49ers ellenében.

bet at home bónuszok

Úgy tűnhet, hogy a friss oddsmakerek kiváló lövöldözésre számítanak, figyelembe véve az Over/ Under (negyvennyolc.5 szám a -108 Több, -105 Kevesebb mint közül). Talán nem vagyok benne biztos, hogy Detroit általában több mint 17 problémát értékel a vadonatúj Cowboys menedékházzal szemben, és akkor Prescott remeg a korróziótól. Közülük 10 befutott a tervezett szakaszösszeg alatt, és lehet, hogy hat alulmaradt egyenesen. Ön azt állította, hogy nem vette észre, hogy ilyen gyakran, de ez a vadonatúj látásmódot kiszolgáltatja annak a valószínűségnek, hogy a 6. hét valahol még egyszer lezajlik.

Ads

Related News